LA REPÚBLICA CULTURAL DEL PAPEL

Un lugar donde nada tiene precio y todo tiene valor; donde no hay Bourbones, ni Papas, ni corrupción. "Todo para el papel, pero sin el papel!!"

jueves, enero 10, 2008

Hagan juego señores


Que al nostre president de la diputació el citen per declarar en judicis per irregularitats amb hisenda no és notícia, que li toquen 400 kilos a la loteria, tampoc. Siguem sincers, algú pensa que el patrimoni del personatge que parlem no és extens? Pot jugar una quantitat gran de diners amb jocs d'atzar, mes que tots nosaltres junts, si de fet és ell un dels mes interessats en muntar el casino del port, i l'aeroport, i mundo ilusión, i els camps de golf de tota la província, i ... No sabem si és ludopatia o interès general, però per a fer tot el que vol calen molts diners, ja siguen públics o privats. Després caldrà posar cara de pòquer quan entres als jutjats i vendre el farol per tal d'emportar-se tots els diners apostats a la timba de l'interès general o progrés, els dos locals on es juguen el nostre futur.

Vivim a un lloc on els diners creixen dels arbres, tot son PAI's, obres mega faraòniques que estranyament no acaben d'eixir a canal9 (xupla'm un ou), o estan paralitzades judicialment pels tiquismiquis dels jutjats que es deixen impressionar per 4 ecologistes que només volen marejar. Tot el mon te dret a dir el que vol per la tele, excepte tv3 clar, i la dissidència no existeix, i si existeix simplement se la ignora, que viure al paradís no significa viure bé, si no creure que es viu bé i no envejar l'altre, una cosa pareguda a Un mundo felíz d'Aldous Huxley per a que m'entengau.

Al capo li han tocat 400 kilos, ja hi ha gent per ahi dient que ha comprat els dècims premiats per a netejar part del seu capital ocult, que si ha pagat de mes als seus propietaris d'origen per tal de fer-se amb els bitllets i poder aflorar els guanys, abans impossibles de moure legalment. Això ha passat i passarà, el tema que ens toca és que ha estat a Castelló, i aixina era mes fàcil de reunir a premiats i premiades (si és que no han estat qui diuen) que si el premi haguera estat repartit per tot l'estat o haver d'anar a comprar per ahi al tuntun. Jo recorde com fa uns anys també un "filantrop" de Vila-Real va donar les campanes a l'arxiprestal de sant Pasqual i tot seguit li van tocar varies primitives... En castellà diuen "Dios da pan a quien no tiene dientes", però jo preferisc un altre filòsof mes modern, un tal Maki Navaja que sentenciava a una de les seues vinyetes: "Nunca sabes si los ricos son ricos porque son hijos de puta, o son hijos de puta porque son ricos"

Ara ens tocarà jugar-nos el que ens sobra de la hipoteca per vore si ens compren el numeret i tenim diners, encara que siguen en negre, que nosaltres els pobrets, no som racistes. Que de l'il·lusió també es viu.

Rien ne va plus


Etiquetas: ,

2 Comentarios, objeciones y controversias:

Anonymous Anónimo dijo...

Quina sort ha tengut don Carlos. El fet d'haver tocat la grossa en Castelló li ha permés blanquejar 400 € directament. Això ho ha aprés d'un tal Julián Muñoz.

O tots els polítics son fills de puta per ser polítics o tots els fills de puta son polítics per ser fills de puta.

vie ene 11, 10:17:00 a. m. 2008  
Anonymous Anónimo dijo...

1 ¡Tant de bó foren només 400 €!
2 Julián Muñoz ho ha aprés d'ell
3 No és un polític, és un lladre fill de puta.

vie ene 11, 08:08:00 p. m. 2008  

Publicar un comentario

<< Home