LA REPÚBLICA CULTURAL DEL PAPEL

Un lugar donde nada tiene precio y todo tiene valor; donde no hay Bourbones, ni Papas, ni corrupción. "Todo para el papel, pero sin el papel!!"

miércoles, julio 25, 2007

ALGUNES AFOTOS DEL ROCKALAMAR '06

L'any passat ens deixàrem caure per Dénia, que esdevingué tot un punt de trobada per als papeliencs de bé. El Rockalamar '06 no va estar gens malament, llevat de les lamentables aglomeracions a la zona d'acampada, encara que, sense cap dubte, va ser la rave (o rábano, en castellà) el millor de la nit, a una platja propera i d'allò més bucòlica. Després, a dormir (?) banyats en suor aproximadament 30 segons a la tenda, amb un sol que socarrava els peixos.

I van passar els dies, arribà la voràgine del Electrosplash 2006, els viatges, el curs, els atracaments a les sucursals de la CAM, el tràfic d'organs... I ja no vaig penjar les afotos al blog i clar, penjar afotos de gent amb gayumbos per febrer resultava extravagant, així que ací les teniu per a goig de tots i totes. Aquest any tornarem, encara que no estarem tots, ja que molts aniran a l'Aplec de Morella, celebrat (desconec amb quin obscur propòsit) els mateixos dies que el Rockalamar; tot i això, ací teniu un breu testimoni d'alguns grans moments. Tot està a punt (també la rave)... Qui s'apunta?



Etiquetas: , , , ,

1 Comentarios, objeciones y controversias:

Blogger Casaca de Matraca dijo...

Collons, quines fotos més lamentables, je je. Es veu que va haver festa l'any passat per ahí.

A mi em va malament d'anar, a un altra ens veurem. A l'aplec tampoc aniré, ni a la Barona...quina merda d'estiu

jue jul 26, 12:21:00 a. m. 2007  

Publicar un comentario

<< Home